Αρχική Σελίδα Προϊόνταεμπορευματοκιβώτιο δεξαμενών του ISO

Ο ISO πιστοποίησε Lng 40ft το προαιρετικό χρώμα μεταφορικών κιβωτίων δεξαμενών HC αποθήκευσης

Ο ISO πιστοποίησε Lng 40ft το προαιρετικό χρώμα μεταφορικών κιβωτίων δεξαμενών HC αποθήκευσης

  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
 • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Hangzhou, Κίνα
  Μάρκα: TAI LIAN
  Πιστοποίηση: ABS,ISO

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
  Χρόνος παράδοσης: 30working οι ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 1000sets το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  εφαρμογή: ISO Υλικό: corten-α
  Ικανότητας: 76cbm Χρώμα: Προαιρετικό
  Εσωτερική διάσταση: 12032X2352X2698mm εξωτερικό diemnsion: 12032X2352X2385mm
  Πόδια: 40FT

   

  Πιστοποιητικό 39.90CBM 20ft DNV κόκκινο χρώμα εμπορευματοκιβωτίων ένας corten-υλικός νέος όρος

   

   

  1.introduction

   

  Ενενήντα τοις εκατό του σφαιρικού στόλου εμπορευματοκιβωτίων αποτελούνται από τα εμπορευματοκιβώτια «ξηρού φορτίου» ή «γενικού σκοπού» – και των τυποποιημένων και ειδικών μεγεθών. Και αν και τα μήκη των εμπορευματοκιβωτίων ποικίλλουν από 8 έως 56 πόδια (2,4 έως 17,1 μ), σύμφωνα με δύο 2012 εκθέσεις απογραφής εμπορευματοκιβωτίων[περίπου 80% των παγκόσμιων εμπορευματοκιβωτίων είναι είτε τυποποιημένα κιβώτια μήκους είκοσι είτε σαράντα ποδιών του ξηρού σχεδίου φορτίου. Αυτά τα χαρακτηριστικά εμπορευματοκιβώτια είναι ορθογώνια, κλειστά πρότυπα κιβωτίων, με τις πόρτες που εγκαθίστανται από τη μία πλευρά, και φιαγμένες από ζαρωμένο ξεπερνώντας χάλυβα (συνήθως γνωστό ως CorTen) με ένα plywoodfloor. Αν και το ζάρωμα του μετάλλου φύλλων χρησιμοποίησε για τις πλευρές και η στέγη συμβάλλει σημαντικά στην ακαμψία του εμπορευματοκιβωτίου και συσσώρευση της δύναμης, ακριβώς όπως στο ζαρωμένο σίδηρο ή στα κουτιά από χαρτόνι, η ζαρωμένη αεροδυναμική έλξη αιτίας πλευρών, και μέχρι την απώλεια οικονομίας καυσίμων 10% στο δρόμο ή τις σιδηροδρομικές μεταφορές, έναντι των ομαλός-πλαισιωμένων φορτηγών. Τα τυποποιημένα εμπορευματοκιβώτια είναι 8 πόδι (2,44 μ) ευρέως από 8 τα πόδια 6 (2,59 μ) σε υψηλό, αν και η πιό ψηλή μέτρηση «υψηλών μονάδων κύβων» ή «γεια-κύβων» 9 πόδια 6 ίντσες (2,90 μ) έχουν γίνει πολύ κοινά τα τελευταία χρόνια. Ως τα τέλη του 2013, ο υψηλός-κύβος 40 εμπορευματοκιβώτια ποδιών αντιπροσώπευσε σχεδόν 50% του στόλου παγκόσμιων θαλάσσιου εμπορευματοκιβωτίων, σύμφωνα με την έκθεση απογραφής εμπορευματοκιβωτίων Drewry.

  Περίπου 90% παγκόσμια εμπορευματοκιβώτιο είναι είτε ονομαστικό 20 πόδι (6,1 μ) είτε 40 πόδι (12,2 μ) πολύ, αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς χρησιμοποιούν επίσης τις πιό μακροχρόνιες μονάδες των ποδιών 45 (13,7 μ), πόδια 48 (14,6 μ) και πόδια 53 (16,15 μ). Τα εμπορευματοκιβώτια του ISO έχουν τις ρίψεις με τις ενάρξεις για twistlock τους συνδέσμους σε κάθε μια από τις οκτώ γωνίες, για να επιτρέψουν το κιβώτιο άνωθεν, κατωτέρω, ή την πλευρά, και μπορούν να συσσωρευθούν μέχρι δέκα μονάδες υψηλό. Τα περιφερειακά συνδυασμένα εμπορευματοκιβώτια, όπως οι ευρωπαϊκές και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ εσωτερικές μονάδες εντούτοις, μεταφέρονται κυρίως με το δρόμο και το τραίνο, και μπορούν συχνά μόνο να συσσωρευθούν μέχρι τρεις φορτωμένες μονάδες υψηλές. Αν και οι δύο άκρες είναι αρκετά άκαμπτες, τα εμπορευματοκιβώτια λυγίζουν κάπως κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

  Η ικανότητα εμπορευματοκιβωτίων εκφράζεται συχνά στις ισοδύναμες μονάδες είκοσι-ποδιών (ΣΕΕ, ή μερικές φορές ΣΕΕ). Μια ισοδύναμη μονάδα είκοσι-ποδιών είναι ένα μέτρο της συσκευασμένης ικανότητας φορτίου ίσης με ένα τυποποιημένο 20 πόδι (6,1 μ) μακρύ εμπορευματοκιβώτιο. Αυτό είναι ένα κατά προσέγγιση μέτρο, όπου το ύψος του κιβωτίου δεν εξετάζεται. Παραδείγματος χάριν, τα 9 πόδια 6 (2,9 μ) στον ψηλό υψηλός-κύβο, καθώς επίσης και το μισό-ύψος 4 πόδι-3-ίντσας (1,3 μ) εμπορευματοκιβώτια 20 ποδιών (6,1 μ) μετριούνται εξίσου ως μια ΣΕΕ. Ομοίως, επιπλέον πολύ 45 εμπορευματοκιβώτια ποδιών (13,72 μ) υποδεικνύονται συνήθως ως δύο ΣΕΕ, κανένας διαφορετικός από τις τυποποιημένες 40 πόδια (12,19 μ) μακροχρόνιες μονάδες. Δύο ΣΕΕ είναι ισοδύναμα με την ισοδύναμη μονάδα το (FEU) ενός σαράντα-ποδιού. Το 2014 ο σφαιρικός στόλος εμπορευματοκιβωτίων αυξήθηκε σε έναν όγκο της ΣΕΕ 36,6 εκατομμυρίων, βασισμένο στο στέλνοντας εμπορευματοκιβώτιο Census.Moreover των συμβούλων Drewry, το 2014 για πρώτη φορά στην ιστορία 40 πόδι υψηλά εμπορευματοκιβώτια κύβων που αποτελέσθηκαν την πλειοψηφία των κιβωτίων στην υπηρεσία, που μετρήθηκε στις αξίες TEU.Manufacturing κανονικού, τα ξηρά εμπορευματοκιβώτια φορτίου είναι χαρακτηριστικά στη σειρά $1750-$2000 ΗΠΑ ανά CEU (ισοδύναμη μονάδα εμπορευματοκιβωτίων), και για 90% του κόσμου τα εμπορευματοκιβώτια γίνονται σε China.The μέσος όρος ηλικίας του σφαιρικού στόλου εμπορευματοκιβωτίων ήταν λίγο πάνω από 5 έτη από το τέλος το 1994 στο τέλος το 2009, σημαίνοντας τα εμπορευματοκιβώτια παραμείνετε σε χρήση ναυτιλίας για καλά πάνω από 10 έτη.

   

   

  2.type

   

  Εκτός από το εμπορευματοκιβώτιο τυποποιημένου, γενικού σκοπού, πολλές παραλλαγές υπάρχουν για τη χρήση με τα διαφορετικά φορτία. Ο πιό προεξέχων αυτοί είναι κατεψυγμένα εμπορευματοκιβώτια (σημαιοφόροι a.k.a) για τα φθαρτά αγαθά, τα οποία αποτελούν έξι τοις εκατό των παγκόσμιων στέλνοντας κιβωτίων. Και οι δεξαμενές σε ένα πλαίσιο, για τα μαζικά υγρά, αποτελούν ένα άλλο 0,75% του σφαιρικού στόλου εμπορευματοκιβωτίων.

  Αν και αυτές οι παραλλαγές δεν είναι του σταθεράς μορφής, είναι συνήθως εμπορευματοκιβώτια προτύπων του ISO – στην πραγματικότητα ταπρότυπα του ISO 6346ταξινομούνέναευρύφάσματωντύπωνεμπορευματοκιβωτίωνμε μεγάλη λεπτομέρεια. Εκτός απότιςδιαφορετικές επιλογές μεγέθους, οι σημαντικότεροι τύποι εμπορευματοκιβωτίων είναι:

  • Τα γενικής χρήσης ξηρά φορτηγά, για τα κιβώτια, τα χαρτοκιβώτια, τις περιπτώσεις, τους σάκους, τα δέματα, τις παλέτες, τα τύμπανα, κ.λπ., ειδικά εσωτερικά σχεδιαγράμματα είναι γνωστά, όπως:
    • εμπορευματοκιβώτια κυλώ-πατωμάτων, για το φορτίο δύσκολος--λαβών
    • garmentainers, για τη ναυτιλία των ενδυμάτων στις κρεμάστρες το (GOH)
  • Αερισμένα εμπορευματοκιβώτια. Ουσιαστικά ξηρά φορτηγά, αλλά είτε παθητικά είτε ενεργά αερισμένος. Για παράδειγμα για τα οργανικά προϊόντα που απαιτούν τον εξαερισμό
  • Θερμοκρασία ελεγχόμενη – είτε μονωμένος, κατεψυγμένος, ή/και θερμαμένος εμπορευματοκιβώτια, για τα φθαρτά αγαθά
  • Εμπορευματοκιβώτια δεξαμενών, για τα υγρά ή τα αέρια. Συχνά αυτά είναι επικίνδυνα αγαθά, και στην περίπτωση των αερίων μια στέλνοντας μονάδα μπορεί να περιέχει τα πολλαπλάσια μπουκάλια αερίου
  • Μαζικά εμπορευματοκιβώτια (μερικές φορές bulktainers), είτε κλειστά πρότυπα με τα στέγη-καπάκια, είτε σκληρά είτε μαλακές open-top μονάδες για τη τοπ φόρτωση, για παράδειγμα για τα μαζικά μεταλλεύματα. Οι συσκευασμένοι μεταφορείς και τα «δοχείο-σκάφη της γραμμής» άνθρακα (εμπορευματοκιβώτια που σχεδιάζονται για την αποδοτική μεταφορά δρόμων και ραγών των σκουπιδιών από τις πόλεις στις περιοχές ανακύκλωσης και απορρίψεων) χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη.
  • Open-top και ανοικτός-δευτερεύοντα εμπορευματοκιβώτια, για παράδειγμα για την εύκολη φόρτωση των βαριών μηχανημάτων ή των υπεργέθων παλετών. Τα συστήματα γερανών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φορτώσουν και να ξεφορτώσουν τα κλουβιά χωρίς να πρέπει να αποσυντεθεί το ίδιο το εμπορευματοκιβώτιο. Οι ανοικτές πλευρές χρησιμοποιούνται επίσης για τον εξαερισμό των σκληραγωγημένων perishables όπως τα μήλα ή τις πατάτες.
  • Βασισμένα στην πλατφόρμα εμπορευματοκιβώτια όπως:
  • εμπορευματοκιβώτια επίπεδος-ραφιών και υποστυλωμάτων, για τα βαρέλια, τα τύμπανα, τα κλουβιά, και οποιοδήποτε βαρύ ή ογκώδες φορτίο έξω--μετρητών, όπως τα μηχανήματα, τα ημιτελή αγαθά ή την επεξεργασμένη ξυλεία. Τα κενά επίπεδος-ράφια μπορούν είτε να συσσωρευθούν είτε να σταλούν λοξά σε ένα άλλο εμπορευματοκιβώτιο του ISO
  • τα πτυσσόμενα εμπορευματοκιβώτια, που κυμαίνονται από τα επίπεδος-ράφια στον πλήρως κλειστούς ISO και CSC πιστοποίησαν τις μονάδες με τη στέγη και τους τοίχους όταν δημιουργούνται.

  Τα εμπορευματοκιβώτια για την παράκτια χρήση έχουν μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως τα μάτια μαξιλαριών, και πρέπει να καλύψουν τις πρόσθετες απαιτήσεις δύναμης και σχεδίου, πρότυπα και πιστοποίηση, όπως το dnv2.7-1 από Det Norske Veritas και το ευρωπαϊκό τυποποιημένο EN12079: Παράκτια εμπορευματοκιβώτια και σχετικά σύνολα ανύψωσης.

  Ένα πλήθος εξοπλισμού, όπως οι γεννήτριες, έχει εγκατασταθεί στα εμπορευματοκιβώτια των διαφορετικών τύπων για να απλοποιήσει τις διοικητικές μέριμνες – δείτε το συσκευασμένο εξοπλισμό για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Οι μονάδες σωμάτων ανταλλαγής έχουν συνήθως τα ίδια κοu'φώματα κατώτατων γωνιών με τα συνδυασμένα εμπορευματοκιβώτια, και έχουν συχνά το δίπλωμα των ποδιών κάτω από το πλαίσιό τους έτσι ώστε μπορούν να κινηθούν μεταξύ των φορτηγών χωρίς χρησιμοποίηση ενός γερανού. Εντούτοις συχνά δεν έχουν τις ανώτερες γωνιακές συναρμολογήσεις των εμπορευματοκιβωτίων του ISO, και δεν είναι stackable, ούτε μπορούν να ανυψωθούν και να αντιμετωπιστούν από το συνηθισμένο εξοπλισμό όπως τους προσιτότητα-στοιβαχτές ή straddle-carriers. Είναι γενικά ακριβότεροι να προμηθεύσουν.

   

  όρος νέος
  χρώμα roptional
  volumn 76cbm
  τύπος 40FT
  εσωτερική διάσταση 12032X2352X2698mm
  εξωτερική διάσταση 12032X2352X2385mm
  πιστοποιητικό ISO
  πόδια 40

   

  Ο ISO πιστοποίησε Lng 40ft το προαιρετικό χρώμα μεταφορικών κιβωτίων δεξαμενών HC αποθήκευσης

  Στοιχεία επικοινωνίας
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Yao junming

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα