Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου

Η ολίσθηση τοποθέτησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου 99.999% 1800m3/h στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

Η ολίσθηση τοποθέτησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου 99.999% 1800m3/h στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

  • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant
  • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant
 • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Πιστοποίηση: ISO9001;2008

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στην τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
  Χρόνος παράδοσης: 60Working οι ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Δυνατότητα προσφοράς: 100sets ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  εφαρμογή: βιομηχανία Καθαρότητας: 99.999%
  Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μακροχρόνια υπηρεσιών κατανάλωση ενέργειας ζωής μικρή Τύπος: Υδρογόνο
  H2 παραγωγή: 1800m3/h

  99.999% εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου αγνότητας 1800m3/h

   

   

  Προδιαγραφές:

   

  Το ακατέργαστο νερό (καθαρό νερό) παραδίδεται για να ποτίσει τη δεξαμενή. Περνά από τη βαλβίδα μέσω του σωλήνα και ταΐζεται στον πύργο H2 και Ο2 από τη συμπληρωματική αντλία.  Κατόπιν περνά από το διαχωριστή H2 και Ο2 στο χαμηλότερο μέρος του σωλήνα και από την αλκαλική υγρή αντλία ανακύκλωσης, αλκαλικό υγρό φίλτρο στην ηλεκτρόλυση της δεξαμενής. H2 και H2 λαμβάνονται με την ηλεκτρόλυση.  Ο2 και H2 μέσω του σωλήνα στο αλκαλικό υγρό για την περιεκτική στήλη διαχωριστών ψύξης και H2 και Ο2 που δροσίζει και που πλένει (H2 πρέπει να δροσιστεί περαιτέρω).  Η υγρασία είναι χωρισμένη μέσω του διαχωριστή νερό-αερίου και περνά από τον εκφορτωτή νερού που στραγγίζεται. Το Ο2 μέσω του σωλήνα Ο2 πηγαίνει στο σωλήνα ρύθμισης που παραδίδεται έξω.  Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη που αερίζεται ή που αποθηκεύεται. H2 από την περιεκτική στήλη H2 και παραδοθείς μετά από ρυθμισμένος.

   

  Το δροσίζοντας νερό του συστήματος είναι κυρίως προμήθειες electrolyzer, διορθωτής πυριτίου ποινικός, και για το σκοπό σφράγισης νερού για τη δεξαμενή.

   

  Ο πόρος αέρα οργάνων παρέχει χωριστά για το αρχικές όργανο και τις βαλβίδες στο πλαίσιο Ι της ηλεκτρόλυσης του εξοπλισμού. (πνευματική βαλβίδα ρύθμισης διαφραγμάτων, αρχική βαλβίδα οργάνων στον εξοπλισμό εξαγνιστών H2).

  4.2 διαδικασία τεχνολογίας για τον εξοπλισμό:

   

  4.2.1 σύστημα H2 και Ο2:

  Το καθαρό νερό στην ηλεκτρόλυση της δεξαμενής αποσυντίθεται στο πλαίσιο της ΣΥΝΕΧΟΥΣ δράσης. Στην κάθοδο και την άνοδο τα πιάτα στην καμπίνα H2 και Ο2 δημιουργούνται χωριστά που ρέουν από τους δύο πόλους στην ηλεκτρόλυση της δεξαμενής στην καμπίνα με το αλκαλικό υγρό.

   

  Μέσω των εξωτερικών σωλήνων πηγαίνουν μαζί και εισάγουν τον αλκαλικό υγρό διαχωριστή. H2 ένα Ο2 στη μέση του διαχωριστή (κάτω από την αλκαλική υγρή επιφάνεια) κάτω από τη βαρύτητα, H2 (Ο2) και το αλκαλικό υγρό κατεβαίνει χωριστά σε χωριστό H2 (Ο2) που δροσίζεται στο ανώτερο μέρος του διαχωριστή και πλένεται. H2, Ο2 αφαιρέστε το υγρό μείωσης στην κορυφή του διαχωριστή και το Ο2 αερίζεται στην ατμόσφαιρα μετά από τη ρυθμισμένη βαλβίδα. Το H2 δροσίζεται περαιτέρω μέσω της περιεκτικής στήλης για να είναι διαποτισμένος διαχωριστής αέριο-νερού για την αφαίρεση της ρίψης του υγρού. Προσαρμόζεται με την πνευματική βαλβίδα Frame Ι.

   

  4.2.2 αλκαλικό υγρό σύστημα ανακύκλωσης (αλκαλικό υγρό που ανακυκλώνει)

  H1 και Ο2 από την ηλεκτρόλυση της δεξαμενής στο αλκαλικό υγρό κάτω από τη βαρύτητα στο διαχωριστή χωρίζουν σε H2 και O2.IT δροσίζεται κάτω στο χαμηλότερο μέρος του διαχωριστή. (Δύο κλάδοι) ρέουν στην αλκαλική υγρή αντλία ανακύκλωσης. Η αντλία παρέχει την ενέργεια για την αλκαλική υγρή ανακύκλωση. Υιοθετούμε την αντλία ανακύκλωσης για να εξασφαλίσουμε τη σταθερή λειτουργία για ολόκληρο το σύστημα. Το αλκαλικό υγρό περνά από το φίλτρο που αφαιρεί τη μηχανική ακαθαρσία από το ύφασμα αμιάντων στο χαμηλότερο μέρος της ηλεκτρόλυσης της δεξαμενής. Περνά ομοιόμορφα από τους σωλήνες που διανέμονται σε κάθε ηλεκτρολύοντας καμπίνα. Ηλεκτρολύοντας υγρές ροές σε κάθε μικρή καμπίνα (μεταξύ δύο πόλων) από το χαμηλότερο μέρος στο ανώτερο μέρος που ηλεκτρολύεται έτσι ώστε εσωτερικό σύστημα ανακύκλωσης μορφής στην ηλεκτρόλυση του υγρού.

   

   4.2.3 ποτίστε το συμπληρωματικό σύστημα:

  Το ακατέργαστο νερό συμπληρώνεται από τη συμπληρωματική αντλία νερού στην περιεκτική στήλη μέσω του τομέα της πλύσης για να πλύνει H2 ή το Ο2.  Ο τομέας της πλύσης είναι νερό της σφραγισμένης δομής.  Πρόσθετο συμπληρωματικό νερό μέσω της πλημμύρας του σωλήνα στο χαμηλότερο μέρος του διαχωριστή με το αλκαλικό υγρό στο αλκαλικό υγρό στο αλκαλικό υγρό σύστημα ανακύκλωσης για να επιτύχει το σκοπό του νερού συμπληρωματικό.  Η υδραντλία που λειτουργεί διακόπτεται που αρχίζουν και σταματούν ελέγχονται από την αλκαλική υγρή επιφάνεια για το χωρισμό H2 και Ο2.

   

  4. 2.4 ψυκτικές διατάξεις παροχής νερού

  Διαιρείται σε δύο κλάδους, ένας μέσω της πνευματικής βαλβίδας ρύθμισης διαφραγμάτων στο αλκαλικό υγρό δοχείο ψύξης H2 (Ο2) ψύξης εργασία συστημάτων ελέγχου ανακύκλωσης που η αλκαλική υγρή ώστε βάζει στον πειρασμό. σκοπός και άλλος χωριστά στην περιεκτική στήλη H2 (Ο2) για να δροσίσει το H2 (Ο2).

   

  4.2.5 σύστημα αζώτου

  Αυτός ο εξοπλισμός έχει το σωλήνα ανοίγματος πλήρωσης αζώτου, μέσω της βαλβίδας στον αλκαλικό υγρό σωλήνα conflux του διαχωριστή H2 και Ο2 για να γεμίσει το σύστημα με το άζωτο για να εκραγεί και να δηλητηριάσει με αέρια τη συμπίεση στην έναρξη. 

  Χτύπημα - επάνω και δοκιμή συμπίεσης αερίου όταν η πρώτη έναρξη συστημάτων και μετά από την επισκευή.

  Χτύπημα - επάνω και δοκιμή συμπίεσης αερίου όταν πρώτη έναρξη δεξαμενών H2 ή μετά από την επισκευή.

   

  4. 2.6 σύστημα αποξηράνσεων

  Η αποξήρανση που ανοίγουν για την ηλεκτρόλυση της δεξαμενής, το αλκαλικό φίλτρο, η αλκαλική υγρή δεξαμενή και το ακατέργαστο νερό τοποθετούν σε δεξαμενή, κ.λπ.

   

  4. 2.7 αλκάλιο που εισάγει (νερό κολπίσκων) το σύστημα για τις εγκαταστάσεις H2

  H2 ο παραγωγικός εξοπλισμός αποτελείται από την ηλεκτρόλυση της δεξαμενής και Frame Ι., αλκαλικό υγρό αφότου γεμίζουν το φιλτράρισμα στην ηλεκτρόλυση της δεξαμενής. Όταν είναι πλήρες, το αλκαλικό υγρό πηγαίνει στο διαχωριστή H2 (Ο2). Είναι κατάλληλο για την έναρξη.

  Το ακατέργαστο νερό απορροφιέται με το αλκαλικό υγρό. Είναι κατάλληλο όταν είναι το σύστημα κάτω από την πλύση. 4.1.8 αλκαλικό σύστημα δόσης

   

  Το ακατέργαστο νερό στην αλκαλική δεξαμενή ανακυκλώνεται από την αλκαλική αντλία. Περνά από το αλκαλικό φίλτρο, βαλβίδα που μεταπηδά στην αλκαλική δεξαμενή. Κατά τη διάρκεια της ανακύκλωσης ακατέργαστου νερού, προσθέστε το υδροξείδιο καλίου που τακτικά δεν είναι εύκολο να λυθεί έτσι ώστε το αλκάλιο χορήγησης της δόσης που ανακυκλώνει (εξωτερικό που ανακυκλώνει) διαμορφώνεται. Αυτή η εργασία εκτελείται όταν αρχίζει ο εξοπλισμός.

   

  4.3. Περιγραφή του συστήματος ελέγχου:

  4.3.1, ο προμηθευτής θα παράσχει το PLC για το σύστημα παραγωγής υδρογόνου με την πλήρη αυτόματη λειτουργία. Όποιος έχει την αυτόματη στάση και την αυτόματους επιθεώρηση και τον έλεγχο. Κάθε στάδιο έχει την προειδοποίηση, λειτουργία συναρμολογήσεων. Έχει ένα κουμπί στο αυτόματο επίπεδο. Έχει επίσης τη χειρωνακτική λειτουργία λειτουργίας. Όταν το PLC έχει το ελάττωμα, η χειρωνακτική λειτουργία συστημάτων εξασφαλίζει το σύστημα για να παραγάγει το υδρογόνο συνεχώς.

   

  4.3.2 το κύκλωμα και η παράμετρος συστημάτων ελέγχου συλλέγουν το σημείο για την παραγωγή υδρογόνου

  4.2.3. Σύστημα ελέγχου πίεσης

  Μέσω του μετασχηματιστή πίεσης στην πλευρά διαχωριστών Ο2, η πίεση μετριέται και μεταφράζεται στο ΣΥΝΕΧΈΣ σήμα 4~20 μΑ σε LC, σε σύγκριση με την καθορισμένη αξία και τον υπολογισμό PID, και από ηλεκτρικός switcher για να επανέλθει στο ηλεκτρικό σήμα 0.02~0.1MPa ώστε να ελεγχθεί το άνοιγμα της πνευματικής βαλβίδας διαφραγμάτων για να λάβει τη σταθερότητα πίεσης του συστήματος. Η πίεση συστημάτων τίθεται στην ανθρώπου-μηχανής οθόνη.

   

  4.2.4 υγρό σύστημα ελέγχου επιπέδων

  έλεγχος επιπέδων διαχωριστών α. H2

  Στο στάδιο της ηλεκτρόλυσης, το ακατέργαστο νερό καταναλώνεται συνεχώς έτσι ώστε το επίπεδο νερού στο διαχωριστή Ο2 μειώνεται συνεχώς. Κατά συνέπεια πρέπει να συμπληρωθεί από τη συμπληρωματική αντλία νερού ώστε να ικανοποιήσει η κατανάλωση νερού.

   

  Το υγρό επίπεδο μετριέται μέσω του μετασχηματιστή διαφορικού πίεσης στην πλευρά H2 που είναι μεταφρασμένη στο τυποποιημένο ηλεκτρικό σήμα 4~20mA στο PLC Μέσω της σύγκρισης του καθορισμένου ανώτερου και χαμηλότερου υγρού επιπέδου οι περιορισμοί για την προειδοποίηση και τη συναρμολόγηση να δημιουργηθεί το σήμα για να ελέγξουν την έναρξη και τη στάση, και ενδασφαλίζουν την προειδοποίηση της συμπληρωματικής αντλίας. Οι ανώτεροι και χαμηλότεροι υγροί περιορισμοί επιπέδων για την προειδοποίηση και τη συναρμολόγηση μπορούν να τεθούν στην ανθρώπου-μηχανής οθόνη.

   

   

  b. Έλεγχος διαφορικού πίεσης στις πλευρές H2 και Ο2

  Αυτό το σύστημα μπορεί να ελέγξει την ισορροπία πίεσης στις πλευρές H2 και Ο2.  Το διαφορικό πίεσης του αερίου και των υγρών φάσεων μετριέται από τους μετασχηματιστές διαφορικού πίεσης στην πλευρά διαχωριστών Ο2 και στην πλευρά διαχωριστών H2. Το δύο μετρημένο 4~20mA σήμα μεταφέρεται στο PLC και μέσω του υπολογισμού PID (Π: αναλογία, Ι: ακέραιο Δ: διαφορική (επιλέξιμη) κανονική λειτουργία) συντελεστή που το αποτέλεσμα λειτουργίας εισάγεται ηλεκτρικό reverser στο ηλεκτρικό σήμα 0.02~0.1MPa για να ελέγξει το άνοιγμα της πνευματικής βαλβίδας ρύθμισης στο σωλήνα εξόδου H2 ώστε να ελεγχθεί η ισορροπία πίεσης στις δύο πλευρές.

  Διάγραμμα διαδικασίας πλαισίων ελέγχου:

   

  4.2.5 η δεξαμενή βάζει στον πειρασμό. σύστημα ελέγχου

  Η εργασία βάζει στον πειρασμό. από την ηλεκτρόλυση η δεξαμενή είναι μια σημαντική παράμετρος για τον εξοπλισμό. Εγκρίνεται ότι όταν βάζει στον πειρασμό η παραγωγή αερίου, περιβάλλον. και η αλκαλική ποσότητα καθορίζεται, βάλτε στον πειρασμό. από την ηλεκτρόλυση η δεξαμενή είναι ανάλογη με την ανακύκλωση του αλκαλίου βάζει στον πειρασμό. Θα μπορούσαμε να ρυθμίσουμε το αλκάλιο ανακύκλωσης βάζουμε στον πειρασμό. για να ελεγχθεί η δεξαμενή βάλτε στον πειρασμό. Βάλτε στον πειρασμό. ο μετασχηματιστής εγκαθίσταται από την πλευρά διαχωριστών Ο2 και το σήμα παραγωγής μετασχηματίζεται στο PLC, και συγκρίνεται με την καθορισμένη αξία δεξαμενών στο PLC και υπολογίζεται από τη λειτουργία αντίδρασης PID. Κατόπιν το σήμα μεταφέρεται ηλεκτρικό reverser για να δημιουργήσει το σήμα 0.02~0.1MPa για να ρυθμίσει το άνοιγμα του δροσίζοντας υδροσωλήνα ώστε να ελεγχθεί το αλκαλικό υγρό ανακύκλωσης βάζει στον πειρασμό.   Χρησιμοποιούμε τη μέθοδο ελέγχου μας σύμφωνα με την εμπειρία του έτους μας για να υιοθετήσουμε τη διαδοχική μέθοδο ελέγχου PID συστήματος παραγωγής H2 βάζουμε στον πειρασμό. contrl.

   

  4.2.6 σημαντικά σημεία μέτρησης παραμέτρου του συστήματος παραγωγής υδρογόνου

     Πίεση στο σύστημα

     Υγρό επίπεδο Ο2

     H2 υγρό επίπεδο

     Το αλκάλιο βάζει στον πειρασμό.

     H2 και τα Ο2 βάζουν στον πειρασμό. διαφορικό

     Η δεξαμενή Ο2 βάζει στον πειρασμό.

     Η δεξαμενή H2 βάζει στον πειρασμό.

     Αλκαλική υγρή ικανότητα ανακύκλωσης

     H2 περιεχόμενο στο Ο2 από την ηλεκτρόλυση της δεξαμενής

  Περιεκτικότητα σε Ο2 σε H2 από την ηλεκτρολύοντας δεξαμενή

  Ρεύμα επιτροπής διόρθωσης

   

  4.2.7.PLC σύστημα

  Δομή PLC

  Το PLC είναι ωριμασμένη τεχνολογία με τη σταθερή λειτουργία από γερμανική SIEMENS ή τα ιαπωνικά προϊόντα OMRON. Αποτελείται από την ΚΜΕ, την ενότητα εισαγωγής και παραγωγής για την προσομοίωση, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (Ε2 PROM, μετασχηματιστής χωρισμού), κ.λπ.

   

   Παραγωγή υδρογόνου:              1800m3/h

  πίεση εργασίας:          1.6Mpa

  Αγνότητα υδρογόνου:          ≥99.999%

  Υγρασία που περιλαμβάνεται στο υδρογόνο προϊόντων: 

  Σημείο δροσιάς ≤-70℃

   

   

  4.3 χρησιμότητα και κατανάλωση

   

  Πόρος δύναμης:

  Αριθ.

  Δύναμη

  Συχνότητα

  Τάση

  Φάση

  Θέση

  Παρατήρηση

  1

  250KVA

  50Hz

  13800v

  3-phase

  Αποκατάσταση του μετασχηματιστή

   

  2

  50kw

  50Hz

  380v

  3-phase, 3 καλώδια, κανένας ουδέτερος, γραμμή - - η τάση γραμμών είναι 220 βολτ

  Πίνακας ελέγχου

   

  3

   

  50Hz

  220v

  Ενιαία φάση, γραμμή - - τάση 220volts γραμμών.

  Κανένα ουδέτερο καλώδιο

   

   

   

   

  Δροσίζοντας νερό

   

  Απαίτηση: Πίεση: 0.3-0.4MPa βάλτε στον πειρασμό.: Βαθμός ≤32℃ Hardness<4

   Για κάθε εξοπλισμό

  Αριθ.

  Κατανάλωση

  Εξοπλισμός

  Παρατήρηση

  1

  8 μ3 /h

  Παραγωγή H2 & καθαρισμός

  Ανακύκλωση

  2

  2 μ3 /h

  Αποκατάσταση ποινική

  Ανακύκλωση

  3

  10 μ3 /h

  Συμπιεστής

  Ανακύκλωση

   Ακατέργαστο νερό

   Κατανάλωση: 30L/h

   KOH δόση για την ηλεκτρόλυση του υγρού.

  Κατανάλωση υδροξειδίου καλίου: 2000Kg (που προετοιμάζονται από τον πωλητή με το συμπληρωματικό κόστος)      

  4.4. Αέρας οργάνων

  Ποιότητα: Το ικανοποιημένο <5mg/m3 σημείο δροσιάς σκόνης <20μm πετρελαίου 10℃ χαμηλότερο από περιβαλλοντικό βάζει στον πειρασμό. Χρησιμοποίηση του αζώτου από τον αγοραστή

  Κατανάλωση

  Αριθ.

  Κατανάλωση

  Πίεση

  Για

  Παρατήρηση

  1

  3m3/h

  0.6MPa

  H2 παραγωγή

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Yao junming

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα