Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνταλλακτικά εγκαταστάσεων οξυγόνου

38.3KW πίεση εξόδου πίεσης 0.49mpa κολπίσκων αποσυμπιεστών 1.51mpa Tuobo δύναμης άξονων

38.3KW πίεση εξόδου πίεσης 0.49mpa κολπίσκων αποσυμπιεστών 1.51mpa Tuobo δύναμης άξονων

  • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure
  • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure
 • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Hangzhou, Κίνα
  Μάρκα: Tailian
  Πιστοποίηση: ISO,CE

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: έναν μήνα μετά από την πληρωμή
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 100 τεμ ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  πίεση κολπίσκων αποσυμπιεστών: 1.51mpa συμπληρωματική πίεση κολπίσκων: 1.09mpa
  συμπληρωματική πίεση εξόδου: 1.75mpa Δύναμη άξονων: 43KW
  Βάρος: 10000kg Δροσίζοντας νερό: 16T/h
  Κατάσταση: Νέα

   

  38.3KW πίεση εξόδου πίεσης 0.49mpa κολπίσκων αποσυμπιεστών 1.51mpa Tuobo δύναμης άξονων

   

   

  1.description

   

  Ένα turboexpander, επίσης καλούμενο ένας στροβιλο-αποσυμπιεστής ή ένας στρόβιλος επέκτασης, είναι ένας φυγοκεντρικός ή με αξονική ροή στρόβιλος, μέσω του οποίου ένα υψηλό αέριο επεκτείνεται παρ:άγω την εργασία που χρησιμοποιείται συχνά για να οδηγήσει έναν συμπιεστή ή μια γεννήτρια.

  Επειδή η εργασία εξάγεται από το επεκτειμένος υψηλό αέριο, η επέκταση προσεγγίζεται με μια ισεντροπική διαδικασία (δηλ., σταθερά entropyprocess), και χαμηλής πιέσεως exhaustgas από το στρόβιλο είμαι σε μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία, ένα −150°Cήλιγότερος, ανάλογα μετιςιδιότητεςλειτουργούσαςπίεσηςκαιαερίου. Ημερικήρευστοποίησητουεπεκταθε'ντοςαερίουδεν είναιασυνήθιστη.

  Το Turboexpanders πολύ ευρέως χρησιμοποιείται ως πηγές ψύξης στις βιομηχανικές διαδικασίες όπως η εξαγωγή των υγρών αιθανίων και φυσικού αερίου (NGLs) από το φυσικό αέριο, η ρευστοποίηση των αερίων (όπως το οξυγόνο, το άζωτο, το ήλιο, το αργό και το κρυπτό) .and άλλες χαμηλής θερμοκρασίας διαδικασίες.

  Turboexpanders αυτήν την περίοδο στη σειρά λειτουργίας σε μέγεθος από περίπου 750 W σε περίπου 7,5 MW (1 HP σε περίπου 10.000 HP).

   

   

  2.Power αποκατάσταση στη ρευστή καταλυτική κροτίδα

   

  Το αέριο σωλήνων καύσης από τον αναγεννητή καταλυτών μιας ρευστής καταλυτικής κροτίδας είναι σε μια θερμοκρασία περίπου 715 °C και σε μια πίεση περίπου του barg 2,4 (μετρητής kPa 240). Τα αεριώδη συστατικά του είναι συνήθως μονοξείδιο του άνθρακα (κοβάλτιο), διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και άζωτο το (N2). Αν και το αέριο σωλήνων ήταν μέσω δύο σταδίων των κυκλώνων (που βρίσκονται μέσα στον αναγεννητή) να αφαιρεθούν τα παρασυρμένα πρόστιμα καταλυτών, περιέχει ακόμα μερικά υπόλοιπα πρόστιμα καταλυτών.

  Ο αριθμός απεικονίζει πώς η δύναμη ανακτάται και χρησιμοποιείται με τη δρομολόγηση του αερίου σωλήνων αναγεννητών μέσω ενός turboexpander. Μετά από τις εξόδους αερίου σωλήνων ο αναγεννητής, αυτό καθοδηγείται μέσω ενός δευτεροβάθμιου διαχωριστή καταλυτών που περιέχει τους σωλήνες στροβίλου με σκοπό να αφαιρέσουν 70-90% των υπόλοιπων πρόστιμων καταλυτών. Αυτό πρέπει για να αποτρέψει τη ζημία διάβρωσης στο turboexpander.

  Όπως φαίνεται στον αριθμό, η επέκταση του αερίου σωλήνων μέσω ενός turboexpander προβλέπει την ικανοποιητική εξουσία να οδηγηθεί ο αεροσυμπιεστής καύσης του αναγεννητή. Η ηλεκτρική μηχανή-γεννήτρια στο σύστημα δύναμη-αποκατάστασης μπορεί να καταναλώσει ή να παραγάγει τη ηλεκτρική δύναμη. Εάν η επέκταση του αερίου σωλήνων δεν προβλέπει αρκετή εξουσία να οδηγηθεί ο αεροσυμπιεστής, η ηλεκτρική μηχανή-γεννήτρια προβλέπει την αναγκαία πρόσθετη εξουσία. Εάν η επέκταση αερίου σωλήνων προβλέπει περισσότερη εξουσία από απαιτημένη για να οδηγήσει τον αεροσυμπιεστή, κατόπιν η ηλεκτρική μηχανή-γεννήτρια μετατρέπει την υπερβολική δύναμη στη ηλεκτρική δύναμη και την εξάγει στο ηλεκτρικό σύστημα των εγκαταστάσεων καθαρισμού. Ο στρόβιλος ατμού χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τον αεροσυμπιεστή καύσης του αναγεννητή κατά τη διάρκεια των ξεκινημάτων της ρευστής καταλυτικής κροτίδας έως ότου υπάρχει ικανοποιητικό αέριο σωλήνων καύσης για να αναλάβει εκείνο τον στόχο.

  Το επεκταθε'ν αέριο σωλήνων καθοδηγείται έπειτα μέσω ενός ατμός-παράγοντας λέβητα (καλούμενου ένας λέβητας κοβαλτίου), όπου το μονοξείδιο του άνθρακα στο αέριο σωλήνων καίγεται ως καύσιμα για να παρέχει τον ατμό για τη χρήση στις εγκαταστάσεις καθαρισμού.

  Το αέριο σωλήνων από το λέβητα κοβαλτίου υποβάλλεται σε επεξεργασία μέσω ηλεκτροστατικό precipitator το (ESP) για να αφαιρέσει το υπόλοιπο μοριακό θέμα. ESP αφαιρεί τα μόρια στη σειρά μεγέθους 2 έως 20 μικρόμετρων από το αέριο σωλήνων.

   

  όρος νέος
  πίεση κολπίσκων αποσυμπιεστών 1.51mpa
  συμπληρωματική πίεση κολπίσκων 1.09mpa
  πίεση κολπίσκων αποσυμπιεστών 0.49mpa
  συμπληρωματική πίεση εξόδου 1.75mpa
  δύναμη άξονων 38.3kw
  βάρος 10000kg
  δροσίζοντας νερό 16T/h

   

  38.3KW πίεση εξόδου πίεσης 0.49mpa κολπίσκων αποσυμπιεστών 1.51mpa Tuobo δύναμης άξονων

  Στοιχεία επικοινωνίας
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Yao junming

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα